دانلود آهنگ های دلکش | Delkash
20 سپتامبر 18
دانلود آهنگ های دلکش | Delkash
دانلود گلچین آهنگ دلکش • Delkash
آهنگ جدید و قدیمی دلکش | Delkash را به راحتی و با سرعت بالا گوش دهید و با کیفیت عالی با فرمت mp3 دانلود کنید
دانلود فول آلبوم دلکش - Delkash
عصمت باقرپور بابلی (زادهٔ ۳ اسفند ۱۳۰۳ در بابل – درگذشتهٔ ۱۱ شهریور ۱۳۸۳ در تهران) با نام هنری «دلکش»، خواننده موسیقی سنتی، فولکلور و پاپ ایرانی بود. از وی با عناوینی چون «زن حنجره طلایی»، «بانوی آواز ایران» و «آتش کاروان هنر» یاد میشود. او ترانههایش را تنها به دو زبان فارسی و مازندرانی خواندهاست. وی همچنین در چند مورد به ترانهسرایی هم پرداخته و این کار را با تخلص «نیلوفر» انجام داده است. از جمله ترانههایی که او خود نوشته و خوانده، ترانهٔ «ساز شکسته» است. دلکش در غروب ۱۱ شهریور ۱۳۸۳ در تهران درگذشت و جنازهاش پس از چهار روز در امامزاده طاهر کرج به خاک سپرده شد. در رادیوها و تلویزیونهای صدا و سیمای جمهوری اسلامی خبری از درگذشت او گفته نشد و تنها چند روزنامه خبر مرگ او را در چند خط نوشتند. دلکش با نام اصلی «عصمت باقرپور پنبهفروش» در ۳ اسفند ۱۳۰۳ در بابل محله چاله زمین زاده شد. او از همان دوران کودکی استعداد خود را در خوانندگی نشان داد و هر جا که بچههای محل (آقا فرهادی از دوستان صمیمی وی بود) گرد هم میآمدند، آغاز به خواندن میکرد و بچهها هم دست میزدند. عصمت دوران کودکی را بدون آن که به مدرسه برود و سواد بیاموزد، در بابل ماند. هنگامی که دوازده ساله شد، پدرش درگذشت. مادرش که در کنار عصمت دارای شش دختر و سه پسر دیگر بود، تصمیم گرفت تا او را به نزد یکی از دخترانش که در تهران ازدواج کرده بود و آنجا زندگی میکرد بفرستد تا هم خرجی از روی دوشش برداشته شود، و هم عصمت بتواند در تهران سواد بیاموزد. پس بقچهای شامل کمی خوراک آماده کرد و عصمت را به دست یکی از دوستان شوهرش، که رانندهٔ کامیون بود و از مازندران به تهران برنج میبرد، سپرد. او کنار دست راننده نشست و به تهران رسید. رانندهٔ کامیون او را در محلهٔ سرچشمه پیاده کرد و به خواهرش سپرد.
بهترین آهنگ های Delkash بر اساس محبوبیت به ترتیب برای دانلود قرار گرفتند.
منتظر نظرات ، انتقادات و پیشنهادات شما هستیم...
با درود و سپاس
موفق و پیروز باشید.
بسیار بسیار متشکرم بابت این مجموعه آهنگهای فاخر از بانو دلکش
عالی
صدای تکرار نشدنی، روحش شاد و نامش جاودان
چه زندگی جالب و پر فراز و نشیبی آدم یاد میگیره ناامید نشه
روزی سوار تاکسی بودم، راننده تاکسی که جوان 25_24 سالهای بود، نوارِ چند تا از اجراهای مرا گذاشته بود! خون توی سرم جمع شده و میخواستم بزنم زیر گریه! راننده تاکسی فکر کرده بود تحت تاثیر قرار گرفتهام. گفت: مادر میبینی چی میخونه! گفتم میدونی کیه؟ گفت: اسمش دلکشه مادر، هرجا هست خدا عمر و عزتش بده، ما که با صداش حال میکنیم، تاش پیدا نشده!
نتوانستم زبانم را نگه دارم، گفتم این صدای منه! من دلکشم! تا آخر مسیر دیگه هیچکس رو سوار نکرد، هر 10 متر به 10 متر برمیگشت و به من خیره میشد.
بالاخره تاب نیاورد و ضبط صوت ماشین رو بست. قبل از اینکه بخواهد و بگوید، خودم برایش همان ترانهای را که نیمهکاره قطع کرده بود، آرام آرام خواندم.
وقتی به مقصد رسیدیم، هرچه اصرار کردم پول نگرفت. شما نمیدانید در این روز و روزگاری که ما در ایران داریم این نوع گذشت یعنی چه!
آنچه خواندید بخشی از مصاحبه بانو دلکش قبل از درگذشتش با یکی از کانالهای خارجنشین بود.
عصمت باقرپور پنبهفروش ملقب به دلکش چند سالی دیر به مدرسه میرود! در 1320 خ و در سن 17 سالگی وی کلاس پنجم دبستان بود. در آن دوران دانشآموزان در مدرسه هفتهای یک ساعت کلاس آموزش موسیقی داشتند.
روزی درکلاس موسیقی عصمت درحال خواندن بخش کوتاهی از یک ترانه بود. آموزگار کلاس که آقای ظهیرالدینی بود از قشنگی و رسایی صدای عصمت به وجد آمده و میگوید که صدای این دختر بینظیر است.
دلکش درمصاحبه با شاهرخ گلستان میگوید: پس از کلاس آقای ظهیرالدینی مرا به اداره موسیقی برد. جای وسیعی بود. یکجا ویلون میزدند یکجا پیانو و… نمیدانستم اینجا کجاست و جریان چیست. گیج شده بودم. آقای ظهیرالدینی مرا به روحاله خالقی معرفی کرد و گفت این دختر صدایش خوب است.
خالقی به من گفت بخوان! گفتم چه بخوانم!؟ ظهیرالدینی گفت یکی از سرودهای کلاس را بخوان. شروع کردم به خواندن. هنوز لحظهای از خواندنم نگذشته بود که خالقی اسمم را نوشت.
و این آغاز خوانندگی بانو دلکش بصورت حرفهای بود. خیلی زود دلکش به جایی رسید که محمود خوانساری در مورد او گفت: بسیاری از خوانندگان باید بنشینند و با گوش سپردن به آواز دلکش راه و رسم صحیح خواندن را بیاموزند!
سرانجام وی در 11شهریور 1383 با اندوه بسیار از حبس صدایش درگذشت و در سکوت کامل خبری در امامزاده طاهر کرج به خاک سپرده شد.
روحش شاد و یادش گرامی.
خدایش بیامرزد این روزها دیگر هیچ زنی حق پرورش صدا را ندارد متاسفانه
چقد صداش خوبه خدایا روحشو تو ارامش قرار بده
زنده یاد. نام و یاد و صداش گرامی باد